Spektakularni Signiture Collection penthausi u San Francisku (foto)

Ponosno smješten u srcu SoMa kraja San Franciska, The Harrison je veličanstveni stambeni neboder sa 49 spratova, kog je kreirao Ken Fulk…

Oni su upravo predstavili svoju Signature Collection, koja sadrži penthause koji obaraju sa nogu. Ova kolekcija pokriva šest najviših spratova zgrade, a ukupno ih ima sedamnaest. Oni nude kombinaciju luksuza, elegancije i opčinjavajućeg pogleda.

Penthausi sa dvije ili tri spavaće sobe sadrže dijagonalne podove od sibirske hrastovine, elegantne pločice u kupatilima, kao i bele, polirane umivaonike od Carrara mermera. Oni takođe dolaze sa veoma modernism kuhinjama, koje su opremljene Sub-Zero i Bertazzoni aparatima. Ipak, glavni elementi ovih penthausa u kojima će svi vlasnici zagarantovano uživati jesu otvoreni balkoni, koji im daju mogućnost uživanja u pogledu na grad.

Ova zgrada trenutno ima dva penthausa otvorenog koncepta koji su u potpunosti opremljeni, a između ostalog sadrže Louis Vuitton graffiti kovčege koje je dizajnirao Mark Džejkobs, vintage Triumph motor, umjetnička djela Žana Mišela Baskijata i Baobab svijeće. Naravno, potencijalni kupci mogu personalizovati svoj prostor onako kako oni žele.

Sa kupatilima u stilu spa centra, luksuznim spavaćim sobama i prozorima od poda do plafona, život u ovim penthausima djeluje kao veoma lagodna stvar. Budući stanari će moći da uživaju u loži i speakeasy baru, privatnoj trpezariji, bazenu i fitness centru.

Check Also

Telekom i zvanično ima najbržu i najveću mobilnu mrežu u Crnoj Gori

Osim što su 2022. godinu završili kao najveća mobilna mreža u Crnoj Gori, Crnogorski Telekom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.