UNIQA osiguranje lansirala novi webshop – novi dizajn i novi paketi osiguranja

Dodajte komentar

Kao pioniri na crnogorskom tržištu osiguranja, UNIQA osiguranje je 2011. godine lansiralo webshop aplikaciju koja omogućava online, jednostavnu i brzu kupovinu proizvoda putnog osiguranja, u bilo kojem trenutku i bez nužnosti odlaska u poslovnicu.

“Prateći nove trendove, a svjesni činjenice da je za nove generacije osiguranika, internet mjesto informisanja i formiranja odluke o kupovini, a sve češće kanal kupovine, internet stranice UNIQA osiguranja su prilagođene svim platformama i uređajima. UNIQA je danas lansirala novu verziju webshop-a, koja pored prilagođenog dizajna, jednostavnijeg i zanimljivijeg modela kupovine, nudi mogućnost ugovaranja dodatnih paketa putnog zdravstvenog osiguranja uz 10% popusta”, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

UNIQA grupa je krajem prošle godine, kao odgovor na digitalizaciju, pokrenula najveći investicioni program u istoriji kompanije. U projektu vrijednom 500 miliona eura novoj generaciji klijenata obezbijediće se brz i jednostavan pristup proizvodima osiguranja.

“Nismo fokusirani samo na prodaju nego i na unaprjeđenje korisničkog servisa. Kako bi klijentima omogućili da na što brži i lakši način ostvare svoja prava iz osiguranja, UNIQA Crna Gora je nedavno uvela i novi servis – online prijavu štete preko website-a. Uz UNIQA online prijavu šteta klijenti uz manje utrošenog vremena i bez fizičkog dolaska u našu poslovnicu mogu da prijave štetu, čime se skraćuje i rok za isplatu šteta”, kazala Nela Belević, izvršna direktorica UNIQA osiguranja.

“Svjesni da je digitalizacija stvarnost, a da su promjene jedina konstanta, UNIQA će nastaviti da razvija online kanal prodaje, tako da će stanovnicima Crne Gore ali i turistima koji planiraju boravak u Crnoj Gori, uskoro biti dostupni novi proizvodi osiguranja online (24/7) iz udobnosti doma ili kancelarije”, dodali su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *