Telekom povećava cijene usluga

Dodajte komentar

Pojedini postpejd korisnici Telekom mreže (sedam odsto ukupne postpejd baze) dobili su poruku da će im od 1.decembra biti promijenjena mjesečna pretplata paketa koji koriste, kao i cijena i tarifni interval poziva ka svim crnogorskim mrežama.

Nakon toga portalu Antena M javili su se korisnici Telekom postpejda kojima nije bilo jasno o kakvim promjenama je riječ.

Pitali smo Telekom šta se to mijenja od 1.decembra.

Kako su nam objasnili posrijedi je usaglašavanje cijena paketa povučenih iz ponude sa aktuelnim cijenama.

Crnogorski Telekom će od 1. decembra uvesti izmjene cijena i načina tarifiranja za Smart postpejd pakete za fizička lica. Izmjene se odnose na cijene: mjesečne pretplate, poziva ka svim mrežama u Crnoj Gori i tarifni interval. Smart paketi su odavno povučeni iz zvanične ponude i najavljene promjene se sprovode s ciljem usklađivanja cijena sa paketima koji su u aktuelnoj ponudi. Cijena poziva će od 01.12. biti 0.13 eura za sve postpejd pakete”, objasnili su nam iz Telekoma.

>>> Ovdje možete pročitati šta sve Telekom mijenja od cijena <<<

Da li ugovor dozvoljava promjene cijena paketa?

Pitali smo Telekom ono što je naše čitaoce interesovalo-da li u ugovorima koje su potpisali piše da cijene paketa mogu da se mijenjaju.

“Crnogorski Telekom, saglasno Zakonu o elektronskim komunikacijama, ima ovlašćenje da izvrši promjenu uslova korišćenja tarifnih paketa iz svoje ponude, uz poštovanje obaveza definisanih navedenim zakonom”, navodi se u odgovoru Telekoma.

Kako dodaju, oni su 31.oktobra informisali svoje korisnike o promjeni uslova korišćenja obavještenjem koje su objavila dva dnevna lista, a koje je dostupno i na sajtu kompanije.

“Radi potpune transparentnosti, svim korisnicima čiji se paketi mijenjaju (sedam odsto ukupne postpejd baze) upućen je i SMS o nastupajućim promjenama”, zaključili su iz Telekoma.

Evo i primjera do kakvih promjena će doći. Ukoliko ste korisnik Smart 5 postpejd paketa, on će umjesto dosadašnjih 5,09 centi koštati 5,90 centi.

Ukoliko uz to npr. koristite Libero S internet, i tu će doći do promjena pa će umjesto 6,05 centi on koštati 6,99 centi.

Antena M

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *