Promjena vlasnika donijela vidljiv poslovni napredak Ramadi

Dodajte komentar

Savana Holding, kao jedna od kompanija sa izuzetnom tradicijom i renomeom u evropskim okvirima u sferi svog poslovanja, preuzela je prije godinu dana vlasništvo nad postojećim kapacitetima hotelskog kompleksa Ramada u Podgorici i Mall of Montenegro, a takva odluka nastala je iz emotivne vezanosti vlasnika Veska Mijače za svoju Crnu Goru, pokazala se kao pravi poslovni potez.

 To je saopšteno na svečanom partnerskom koktelu koji je organizovao Hotel Ramada i kompanija Savana Holding u okviru koje posluju Hotel Ramada Podgorica i šoping centar Mall of Montenegro.

“Za relativno kratko vrijeme evidentiran je vidljiv poslovni napredak”, saopšteno je na koktelu.

Direktorica hotela Ramada Ivana Đurović, naglasila je da je promjena vlasništva je donijela novu dugoročnu strategiju poslovanja, bolje rezultate u svim segmentima pružanja usluga.

“Želim da podijelim sa vama zadovoljstvo urađenim tokom protekle godine, prvenstveno da istaknem proširenje opusa ponude našim gostima, odnosno cjelokupnoj javnosti, kako unutar, tako i van granica naše zemlje, kao i stepen usavršavanja brojnih segmenata koji čine hotelsko poslovanje. Uspostavljena je kontuinirana komunikacija i partnerstvo sa švedskom kompanijom Savana, uz sestrinske kompanije Savana Continental Property Management & Lodging i Savana Commercial Retail Ltd, zatim sa poslovnom zajednicom, državnim institucijama, međunarodnom zajednicom, diplomatskim korom, brendom Wyndham, kao i sa lokalnim i regionalnim akterima. Sve to je za nas od ogromnog značaja”, navela je ona.

Generalni planovi za naredni period vezani su za bolju vidljivost i prepoznatljivost hotela Ramada, kako u zajednici, tako i na nivou regiona.

Menadžment hotela intenzivno radi na jačem povezivanju sa turoperatorima i individualnim gostima.

Kontinuirano poboljšavaju i kreiraju ponude za poslovnog čovjeka, ali i istančano i delikatno osluškuju potrebe gosta, kojem je potreban aktivan odmor.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *