Susret ambasadora Hrvatske i predsjednika Asocijacije menadžera Crne Gore

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore, gdin Budimir Raičković, primio je danas ambasadora Republike Hrvatske, gdina Veselka Grubišića.  

Na sastanku, kojem su prisustvovali potpredsjednik AMM-a gdin Radovan Radulović, zadužen za razvoj i članstvo, izvršna direktorica gđica Anđela Radosavović kao i savjetnica ambasadora Republike Hrvatske za ekonomska pitanja gđica Ivana Penava, dogovoreno je intenziviranje saradnje Ambasade Republike Hrvatske i AMM-a.

Polazeći od kvalitetne saradnje koju AMM ima sa Hrvatskom udrugom menadžera i poduzetnika CROMA, kao i potrebe da se još više unaprijedi ekonomska saradnja, obostrano je podržana ideja da se započne projekat koji bi doprinio još boljoj povezanosti menadžera i preduzetnika iz regiona Boke Kotorske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Za realizaciju projekta su zaduženi ekonomski odsjek Ambasade Republike Hrvatske i izvršna kancelarija AMM-a.

Polazeći od obostrane iskazane volje, u daljoj saradnji će se na godišnjem nivou planirati aktivnosti i projekti koji će biti usmjereni ka snažnijem unapređenju saradnje između crnogorskih i hrvatskih menadžera i preduzetnika.

Check Also

Investitori u sedam hotela ulažu skoro 100 miliona

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je gradilišta u Ski centrima Kolašin 1600 i Kolašin 1450 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *