Dvije “5 zvjezdica” nagrade za Portonovi na “European Property Awards”

Dodajte komentar

Kompanija Azmont Investments nagrađena je na evropskom samitu European Property Awards u londonskom Lancaster hotelu juče, 26. oktobra, za projekat Portonovi.  Kompanija se nadmetala sa najboljima profesionalcima širem Evrope, a prizanje je dobila  u dvije kategorije.

IPAX UK i Europe Global exhibition and networking event održani su 26. oktobra u Londonu, u  hotelu Lancaster, kada je organizovana i ceremonija povodom dodjele prestižnog priznanja European Property Awards. Ovime je omogućena i sjajna prilika profesionalcima iz ove industrije  za umrežavanje i saradnju. European Property Awards predstavljaju najveći, najprestižniji i  širom svijeta priznati program nagrađivanja. Odluke o nagradama se donose na sesijama koje  vodi Lord Caithness, Lord Best, The Earl of Liverpool i Lord Thurso, članovi Doma Lordova  Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

Kompanija Azmont Investments nagrađena je na evropskom samitu European Property  Awards za projekat Portonovi i to najvećim priznjanjem od 5 zvjezdica u dvije kategorije:  Mixed-use Architecture for Montenegro (Priznanje za arhitekturu projekta mještovite namjene  za Crnu Goru) i Mixed-use Development for Montenegro (Priznanje za razvoj projekta mještovite  namjene za Crnu Goru).

Predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments Ahmet Erentok kazao je da su veoma zbog ovih priznanja koji su velika motivacija.

“Ali i dodatna odgovornost za nas i naše partnere – kada vas procjenjuju najveći lideri i eksperti industrije to svakako jeste podstrek  da pratimo našu viziju i razvijemo Portonovi rizort. Portonovi će biti oličenje jedinstvenosti i  luksuza na jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori.’’, istakao je Erentok na ceremoniji.

The International Property Awards su kreirani i otvoreni za profesionalce koji stvaraju rezidencijalne i komercijalne nekretnine širom svijeta. Cilj im je da nagrade najveća postignuća  kompanija koje se bave industrijom nekretnina. International Property Award je simbol  kvaliteta, a o evropskoj nagradi odlučuje 70 nezavisnih profesionalaca. Sudije su fokusirane na  dizajn, kvalitet, usluge koje se pružaju, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti. Ovo je  26-ta godina kako se nagrada dodjeljuje.

“Portonovi je stilizovano rizort mješovite namjene i nalazi se u srcu crnogorske obale, između  planina i mora. Vjerujemo da će uskoro biti pravi dragulj crnogorske krune i jedna od  najpoželjnijih destinacija na Mediteranu. Po završetku, ovaj 650 miliona EUR vrijedni kompleks  na 25 hektara uključivaće brojne rezidencijalne jedinice, private vile, najmoderniju marinu i prvi  One&Only hotel u Evropi. Glavni investitor rizorta Portonovi je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih  investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u Crnoj Gori, i to od 2012. godine kada je  kompanija započela svoj rad ovdje”, kazali su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *