Hainan Airlines zadovoljan linijom Beograd-Peking

Dodajte komentar

Kineski avio-prevoznik Hainan Airlines saopštio je za portal EX-YU Aviation News da je zadovoljan učinkom nove linije Beograd-Peking koja je pokrenuta pre više od mjesec dana preko Praga i obavlja se dva puta nedjeljno.

„Ova linija je još uvjek u ranoj fazi razvoja, i vjerujemo da će vremenom njeni rezultati biti sve bolji i zadovoljiti naša očekivanja”, saopštili su iz kompanije.

Nakon što je objavljena prodaja karata nekoliko nedjelja prije pokretanja linije, preko 90% od kupljenih karata su rezervisali kineski turisti, ali i to počinje da se mijenja.

„Turisti mnogo doprinose popunjavanju ove linije, ali sada vidimo i interesovanje poslovnih ljudi. Voljeli bismo da u budućnosti vidimo mnogo više biznismena i putnika iz Srbije”, navodi kompanija.

Hainan ima dozvolu čeških i domaćih vlasti da prodaje karte između Praga i Beograda, te napominje da je prijatno iznenađen tražnjom. Takođe, ova avio-kompanija navodi da je još uvjek rano da se ocijeni kako će se linija ka Beogradu razvijati u budućnosti. Ako bude bilo dovoljno tražnje, kompanija će ili povećati učestalost letenja ili uvesti stalnu liniju iz Pekinga narednog proljeća.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *