Životno osiguranje je važno

UNIQA osiguranje je nedavno započelo novu prodajnu kampanju “Misli na višestruku korist i sigurnu budućnost. Misli UNIQA”

Kako bi dodatno motivisali građane da uz minimalnu investiciju obezbijede sebi i svojim najbližim višestruke koristi i sigurnu budućnost, UNIQA do 31.decembra, uz polisu životnog osiguranja, obezbjeđuje i GRATIS polisu osiguranja kuće ili stana.

U zavisnosti od visine godišnje ugovorene premije životnog osiguranja, Osiguranik dobija gratis osiguranje stana ili kuće za period do 1 do 4 godine, sa različitim osiguravajućim pokrićima koji ponovo zavise od dužine trajanja osiguranja života. Za polise životnog osiguranja sa godišnjim plaćanjem premije u iznosu 500 EUR i više, za period trajanja osiguranja minimum 15 godina, odobrava se poslednja godina gratis za osiguranje života, što je još jedan benefit u toku trajanja akcije..”, objašnjava Vladimir Marković, rukovodilac službe prodaje.

Pogledajte zašto je važno životno osiguranje

UNIQA životno osiguranje u svojoj ponudi ima šest različitih proizvoda životnog osiguranja , a za bilo koju vrstu osiguranja da se odlučite možete očekivati prihvatljivu cijenu, koja zavisi od ugovorene sume i dužine trajanja osiguranja, kao i od starosti osiguranika.

Više o ponudi životnog osiguranja možete pronaći na UNIQA website-u www.uniqa.me ili posjetite neku od 12 UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

Check Also

SAD razmatra zabranu kineskih društvenih mreža, uključujući popularni TikTok

Državni sekretar Majk Pompeo izjavio je da SAD razmatra da zabrani kineske društvene mreže, uključujući …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *