Životno osiguranje je važno

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje je nedavno započelo novu prodajnu kampanju “Misli na višestruku korist i sigurnu budućnost. Misli UNIQA”

Kako bi dodatno motivisali građane da uz minimalnu investiciju obezbijede sebi i svojim najbližim višestruke koristi i sigurnu budućnost, UNIQA do 31.decembra, uz polisu životnog osiguranja, obezbjeđuje i GRATIS polisu osiguranja kuće ili stana.

U zavisnosti od visine godišnje ugovorene premije životnog osiguranja, Osiguranik dobija gratis osiguranje stana ili kuće za period do 1 do 4 godine, sa različitim osiguravajućim pokrićima koji ponovo zavise od dužine trajanja osiguranja života. Za polise životnog osiguranja sa godišnjim plaćanjem premije u iznosu 500 EUR i više, za period trajanja osiguranja minimum 15 godina, odobrava se poslednja godina gratis za osiguranje života, što je još jedan benefit u toku trajanja akcije..”, objašnjava Vladimir Marković, rukovodilac službe prodaje.

Pogledajte zašto je važno životno osiguranje

UNIQA životno osiguranje u svojoj ponudi ima šest različitih proizvoda životnog osiguranja , a za bilo koju vrstu osiguranja da se odlučite možete očekivati prihvatljivu cijenu, koja zavisi od ugovorene sume i dužine trajanja osiguranja, kao i od starosti osiguranika.

Više o ponudi životnog osiguranja možete pronaći na UNIQA website-u www.uniqa.me ili posjetite neku od 12 UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *