Najveća blockchain konferencije u ovom dijelu Evrope u Rovinju

Ove subote, 14.10., u Rovinju će se održati najveća blockchain konferencija u regiji, a koja će okupiti veliki broj govornika koji su vrhunski poznavaoci te brzorastuće tehnologije.

Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo sve većeg porasta vijesti o blockchainu, jednoj od glavnih tehnologija na kojoj se temelje kriptovalute poput Bitcoina i Ethereuma. Najprogresivnije EU i svjetske države prigrlile su blockchain tehnologiju, najveće svjetske kompanije kao Microstoft, ORACLE, IBM itd. razvijaju svoje blockchain projekte.

25+ vrhunskih govornika o blockchainu

Blockchain Adria dovodi mnoga poznata imena, kako iz regije, tako i iz cijeloga svijeta. Među više od 25 govornika su Tadej Slapnik (Državni sekretar Republike Slovenije), Anton Golub (suosnivač Lykkea), Ivan Bjelajac (Operativni direktor u GoDaddy Srbija), Danny Goh (Nexus FrontierTech), Terence Tse (professor na COTRUGLI Business School i Nexus FrontierTech), Nikola Jokić (Krypto Investment Partners), Daniel Dabek (osnivač Safexa), Anita Gupta (CMO Kryptoblocks). Agendu konferencije možete pogledati ovdje.

Zašto doći?

Ako želite da ostanete u trendu i saznate nešto više oko ove brzorastuće tehnologije koja će čini se obuhvatiti sve industrije, naučiti nešto o njoj, upoznati najuticajnije ljude te one koji su već ostvarili značajne rezultate u blockchainu, posjetite Blockchain Adria konferenciju. Prijaviti se možete ovdje.

Check Also

Srbija radi na zakonu o kriptovalutama

U Srbiji je počela izrada nacrta zakona o kriptovalutama koji treba da uredi tu oblast …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *