Montenegro Airlines na sajmu u Parizu: Dogovoreni novi čarter letovi

Dodajte komentar

Montenegro Airlines, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, i ove godine se predstavio na 39. Međunarodnom sajmu turizma IFT Top Resa 2017 u Parizu.

Kako ističu iz nacionalnog avioprevoznika, ovaj prestižni međunarodni sajam okupio je veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, najveće svjetske avio-kompanije, kao i poslovne ljude koji planiraju investicije u turizmu.

– Predstavnici crnogorske avio-kompanije su na sajmu definisali nastavak saradnje sa francuskim turoperatorima i za narednu godinu. Riječ je o turoperatorima i agencijama sa kojima Montenegro Airlines ima dugogodišnju saradnju, kao što su MTO, Luminalis, Prodintur… Dokaz da za Crnom Gorom kao turističkom destinacijom vlada veliko interesovanje je i dogovorena serija čarter letova za sljedeću godinu za francuski grad Briv. Pored redovnog saobraćaja ka Parizu, Montenegro Airlines za sljedeću godinu najavljuje povećanje broja letova ka Lionu, destinaciji ka kojoj će saobraćati dva puta sedmično tokom ljetnje turističke sezone – ističe se u saopštenju.

Iz crnogorske avio-kompanije podsjećaju da su od 1. aprila do 20. septembra zabilježili dobre komercijalne rezultate i prevezli 28.611 putnika sa francuskog tržišta i to: 25.074 putnika ka i iz Pariza, te 3.537 ka i iz Liona, sa flotom od pet aviona.

– U periodu pred i post sezone, Montenegro Airlines organizuje seriju čarter letova za Nant i Ajaćo, čime ostvaruje jedan od strateških ciljeva nacionalne kompanije, kao generatora razvoja crnogorske turističke privrede, a to je povećanje broja putnika u periodu niske turističke sezone – dodaju iz ove kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *