Tivatski aerodrom dočekao milionitog putnika

Dodajte komentar

Aerodrom Tivat juče je prvi put u istoriji dočekao milionitog putnika, Eleonoru Fenlon, koju su na platformi dočekali izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, direktorica Nacionalne turističke organizacije Željka Radak-Kukavičić, kao i menadžment preduzeća.

Jubilarnoj putnici uručen je nagradni vaučer za dvije osobe za boravak u renomiranom hotelu “Aleksandar” na budvanskoj rivijeri koji može da iskoristi sljedeće ljetnje sezone.

Kako je kazao Orlandić, juče je bio veliki dan, kako za Aerodrom Tivat, tako i za cijelo preduzeće.

“Ovo su sjajni rezultati ali i rezultati koji obavezuju. Učinićemo sve da unaprijedimo naše usluge i da budemo što bolji. Do kraja godine očekujemo da opslužimo oko dva miliona i 100 hiljada putnika na oba naša aerodroma, što je apsolutni rekord, a milionitog putnika na Aerodromu Podgorica očekujemo krajem godine”, istakao je Orlandić.

Prema riječima Radak-Kukavičić, Crna Gora bilježi konstantni porast turističkog prometa, a najbolji pokazatelj je broj prevezenih putnika na aerodromima, koji predstavljaju krucijalnu kariku u unapređenju turističke destinacije.

“Unapređenje aviodostupnosti jedan je od naših strateških ciljeva na putu da Crnu Goru učinimo cjelogodišnjom turističkom destinacijom”, navela je Radak-Kukavičić.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *