HTP Ulcinjska rivijera data u zakup na 30 godina

Dodajte komentar
Hotel Olimpic

Vlada je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku o davanju u dugoročni zakup dio kompleksa Hotelsko-turističkog preduzeća Ulcinjska rivijera konzorcijumu Karisma Hotels & Resorts, na predlog Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte.

U zakup dug 30 godina, za koji će Karisma godišnje plaćati 450.000 eura, dati su hoteli Ulcinjske rivijere Olympic i Bellevue i državno zemljište ukupne površine 122.214 kvadrata, na kojem se pored hotelskih objekata nalaze restoran i drugi prateći sadržaji.

INVESTICIJE 31,8 MILIONA

“Investicioni program predviđa investicije od 16,24 miliona eura u periodu od 2017. do 2019. godine, kao i unapređenje kvaliteta i poslovanja postojećih objekata kompleksa do nivoa četiri međunarodne zvjezdice. Planirana je i izgradnja novih objekata, tako da nakon ispunjenja lnvesticionog programa, koji je projektovan na ukupan iznos od 31,84 miliona eura, kompleks do 2027. godine dostigne kapacitet od minimum 600 soba kategorije četiri međunarodne zvjezdice, saopšteno je iz Vladine službe za odnose s javnošću.

Karisma Hotels & Resorts jedina je dostavila ponudu za zakup dijela imovine Ulcinjske rivijere, na međunarodni javni tender raspisan 21. juna.

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *