Uručena glavna nagrada dobitniku u SOGeMOBILE nagradnoj igri

Dodajte komentar

Dobitniku glavne nagrade u nagradnoj igri „Osjeti satisfakciju uz SOGeMOBILE transakciju“ uručen je, u upravnoj zgradi Societe Generale banke Montenegro, iPhone7 mobilni telefon.

Sead Nurković iz Rožaja, dobitnik glavne nagrade, izrazio je svoje zadovoljstvo što je baš on imao najviše sreće u ovoj nagradnoj igri. Kao dugogodišnji klijent banke Sead osim mobilnog bankarstva koristi brojne proizvode banke, a posebno kartice, pa se nada dobitku i u novoj nagradnoj igri koja nagrađuje korisnike VISA kartica.

Nagradna igra „Osjeti satisfakciju uz SOGeMOBILE transakciju“ trajala je od 1.juna do 31.avgusta, a pravo učešća imali su svi korisnici SOGeMOBILE mobilnog bankarstva koji su napravili makar jednu transakciju mjesečno putem mobilnog bankarstva, čime su stekli pravo da budu izabrani za dobitnika mjesečnih nagrada, odnosno tri transakcije tokom cijelog perioda trajanja nagradne igre, kako bi stekli pravo da budu izvučeni kao dobitnici glavne nagrade iPhone 7. Sead Nurković je dobitnik glavne nagrade, dok je trideset klijenata dobilo mjesečne nagrade – vaučere za kupovinu na sajtu www.ekupi.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *