Mišković otvara hotel u Podgorici

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković otkrio je svoje namere o kupovini i gradnji novih hotela u region.

Čelnici Miškovićeve kompanije, kako prenose regionalni mediji, u razgovoru sa novinarima iz regiona nisu krili da im je želja da osim hotel u Ljubljani koji uskoro otvaraju, žele da otvore hotele i u Zagrebu, Podgorici i Tirani.

Potvrdili su kako u Zagrebu žele da kupe neki od postojećih hotela, a želja im je da to bude Esplanade. To je novinarima u neformalnom druženju potvrdio i sam Mišković koji se retko pojavljuje u javnosti i druženjima s novinarima, dok je tokom svoje prezentacije kompanije Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsjednica Delte za strategiju i razvoj, izjavila kako je Esplanade njihova želja, ali da za sada nisu započeli konkretne razgovore.

“Za ovakav posao potrebna je i saglasnost druge strane, a Esplanade je naša želja”, kazala je.

“Zasad je naša odluka da ne idemo u građenje novog, već preuzimanje postojećeg hotela koji bi se mogao uklopiti u vrhunske standarde koje postavlja Intercontinental”, rekla je.

Na pitanje imaju li interes za širenje hotelskog biznisa po hrvatskoj obali Desivojević je odgovorila kako nisu kompanija koju zanima turistički sektor, jer su orijentisani na otvaranje biznis hotela visoke kategorije u velikim glavnim gradovima.

 

B92

Check Also

Polovni automobili postaju luksuz: Zbog visokih cijena i skupih kredita van domašaja većine kupaca

Visoke cijene i rastuće kamate izbacile su polovne automobile van domašaja sve većeg broja kupaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.