Komora procjenitelja CG organizuje obuku “Ovlašćeni procjenitelj biznisa i cijene kapitala“

Dodajte komentar

Komora procjenitelja Crne Gore (član Savjeta za međunarodne standarde procjene vrijednosti IVSC-The International Valuation Standards Council) u saradnji sa Institutom internih revizora Crne Gore, Privrednom Komorom Crne Gore, i revizorskim drutvom HLB Mont Audit d.o.o. – Podgorica (http://montaudit.me/) organizuje po prvi put u Crnoj Gori obuku/sertifikaciju iz oblasti procjene vrijednosti biznisa preduzeća u skladu sa međunarodnim IVSC Standardima procjene.

Osim obuke za sticanje zvanja “Ovlašćeni procjenitelj biznisa i cijene kapitala“, u toku je i prijavljivanje za ekspertsku obuku za sticanje zvanja “Ovlašćeni procjenitelj nekretnina” i “Ovlašćeni procjenitelj postrojenja i opreme” u skladu sa međunarodnim standardima procjene.

Komora procjenitelja Crne Gore ekspertsku obuku organizuje polazeći od novog Zakona o računovodstvu Crne Gore (Objavljen u “Sl. listu CG”, br. 52 od 9. avgusta 2016) i zahtjeva regulative u pogledu uređenja procjeniteljske struke Crne Gore i neophodnosti edukacije i sertifikacije u skladu sa međunarodnim standardima procjene promovisanim od strane IVSC čiji je Komora Procjenitelja CG punopravni član.

Proces sertifikacije za sticanje zvanja “Ovlašćeni procjenitelj biznisa i cijene kapitala“ biće organizovan kroz dva bloka dvodnevnih predavanja u periodu od 08.-09. i 29.-30. septembra 2017. godine, u prostorijama Privredne komore Crne Gore u Podgorici.

Predavanja za zvanje “Ovlašćeni procjenitelj nekretnina” i “Ovlašćeni procjenitelj postrojenja i opreme” se organizuju u saradnji sa Građevinskim fakultetom i ista su polaznicima dostupna i online putem posebne IT aplikacije jer svi kandidati takođe mogu pratiti predavanja te preuzimati materijale za učenje sa bilo koje lokacije u zemlji i inostranstvu, tj mogu da vrše video pregled predavanja za procjenitelje sa svog racunara, lap topa, telefona.

Sve dodatne informacije u vezi termina predavanja, načina prijavljivanja i uslova za sticanje navedenih procjeniteljskih zvanja su dostupna putem web adrese http://komoraprocjenitelja.me/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *