UNIQA osiguranje pripremila program osiguranja učenika i studenata od posljedica nezgode

Spremni za novu školsku godinu?

Ako vam se čini da će vas početkom septembra gomila obaveza zapljusnuti poput talasa, dragi roditelji, na vrijeme pripremite vašu djecu za povratak u školske klupe.

Osim udžbenika, pribora, nove garderobe…  ne zaboravite da svojim školarcima obezbijedite i polisu osiguranja od nezgoda.

UNIQA osiguranje je i ove godine pripremila program osiguranja učenika i studenata od posljedica nezgode. Osiguravajućim pokrićem je obuhvaćena smrt usljed nezgode, trajni invaliditet, dnevna naknada, bolnički dan i troškovi liječenja. Premija osiguranja se plaća jednokratno za cijeli period osiguranja (od 5-15eur), a osiguranje važi 24 časa dnevno tokom svih nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o ponudi osiguranja posjetite zvanični UNIQA sajt www.uniqa.me ili unesite podatke u formi u nastavku.

Osim polise osiguranja, svima koji pošalju upit preko ove forme, UNIQA obezbjeđuje i popust od 15% na školu stranih jezika Double L. Osigurajte svojim školarcima i učenje novog stranog jezika, uz popust ali i mogućnost plaćanja u rate.

Check Also

Telenor: Platite račun online i bez provizije

Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da svoje račune plate online i bez provizije, putem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *