NLB Banka ponudila novi stambeni kredit

Dodajte komentar

NLB Banka je obogatila ponudu kredita i ponudila građanima jedinstven stambeni kreditni proizvod na tržištu sa kombinovanom kamatnom stopom i rokom otplate do 20 godina, uz fiksnu kamatnu stopu od 4,99% za prvih 5 godina i varijabilnu kamatnu stopu od 4,49% i šestomjesečni Euribor, za period nakon pete godine pa do isteka perioda otplate.

“Vjerujemo da ovaj jedinstveni proizvod predstavlja posebnu povoljnost za klijente, koji žele da obezbijede neophodna finansijska sredstva za kupovinu stana, a radije se opredjeljuju da tokom početka otplate kredita imaju fiksno definisan iznos rate pod povoljnijim uslovima. Takav vid otplate kredita će pomoći klijentima povoljnije i lakše upravljanje mjesečnim budžetom u periodu kada prilikom kupovine stana imaju i dodatnih troškova potrebnih za njegovo opremanje, pa je svaka ušteda prijeko potrebna”, kazala je Ivana Mićević, direktorica Sektora poslovanja sa građanima u NLB Banci.

“NLB Banka društvenu odgovornost razumije kao centralnu obavezu svake kompanije, koja mora biti utkana u njeno biće ukoliko želi da posluje uspješno i na radost svojih klijenata. Imajući to u vidu, tokom jesenje prodajne akcije NLB Banka će izdvajati 100 eura od svakog stambenog kredita za opremanje porodilišta u Crnoj Gori”, dodali su iz banke.

NLB Banka je svim korisnicima stambenog i gotovisnkog kredita obezbijedila i posebnu povoljnost kroz 0% naknadu za obradu kredita u periodu do 31. decembra 2017.godine.

Više informacija o ovoj akciji klijenti mogu dobiti putem web stranice Banke na www.nlb.me/krediti ili pozivom Kontakt centra na broj: 19888.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *