NLB: U nagradnoj igri „Ljeto za pamćenje!“ podijeljeno 107 vrijednih nagrada i uručena glavna nagrada – putovanje u Zanzibar

Dodajte komentar

U nagradnoj igri NLB Banke “Ljeto za pamćenje!”, koja je trajala od 12.06. do 31.07.2017. godine, podijeljeno je 100 dnevnih nagrada (2×50 vaučera na iznos od 50€ za trgovinu u Cosmetics i Voli marketima), 7 nedjeljnih nagrada (7 vaučera za trgovinu u KIPS marketima), i jedna glavna nagrada – egzotično putovanje za dvoje u Zanzibar! Uslov za učešće je bila makar jedna transkacija

Prvim danom avgusta izvučen je dobitnik glavne nagrade, čime je završena nagradna igra „Ljeto za pamćenje!“. Nikola Petraković iz Podgorice osvojio je putovanje za dvoje na egzotično ostrvo u istočnoj Africi – Zanzibar.

Podsjećamo, nagradna igra počela je u junu ove godine, a u njoj su učestvovali svi korisnici VISA platnih kartica NLB Banke (osim Visa gift kartica) koji su u toku 50 dana ostvarili makar jednu transakciju u iznosu većem od 5 EUR, u zemlji, inostranstvu ili putem interneta.

“U toku nagradn igre, u odnosu na isti period prethodne godine povećan je broj transakcija za 21,45%, dok je promet porastao za 15.21%. Od ukupnog broja urađenih transakcija NLB platnim karticama, tokom 50 dana koliko je trajala nagradna igra, 77% se odnosi na plaćanja na POS terminalima. Korisnici debitnih platnih kartica su bili najaktivniji – 87,41% u ukupnom procentu korišćenja NLB Visa kartica. Prosječan iznos transakcije za plaćanje iznosio je 26 EUR”, kazali su iz banke.

Pored šanse za osvajanje nagrade, plaćanjem karticama, klijenti su i u toku nagradne igre mogli da koriste sve povoljnosti NLB platnih kartica – kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnih mjesta, kod 200 trgovaca, kao i posebne popuste na 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca.

Spisak svih dobitnika u nagradnoj igri “Ljeto za pamćenje!” se nalaze na stranici ww.nlb.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *