Bulatović ponovo izabrana za predsjednicu AmCham-a

Dodajte komentar

Za predsjednicu Upravnog odbora AmCham Montenegro ponovo je izabrana Katarina Bulatović, dok je na mjesto potpredsjednice reizabrana Svetlana Vulcsanović.

“Na mjesto predsjednice Upravnog odbora AmCham-a ponovo je imenovana Bulatović, koja je izvršna direktorica i partner u kompaniji Deloitte, dok je na mjesto potpredsjednice reizabrana Vuksanović, izvršna direktorka kompanije Philip Morris Montenegro”, kazali su u AmCham-u.

Generalna Skupština AmCham-a je, na sjednici održanoj 10. jula, na poziciju sekretara-blagajnika izabrala regionalnog menadžera u kompaniji Coca Cola HBC Nikolu Tripkovića, koji je na tom mjestu zamijenio Slobodana Janićijevića iz iste firme. Preostale članove Upravnog odbora čine Christoph Schoen iz Addiko banke, Sandra Štajner iz Telenora, koja je takođe reizabrana na sjednici Generalne skupštine, kao i novoizabrani članovi Nebojša Šćekić iz Sava osiguranja i Predrag Kozić iz Integrated EE Holdings.

AmCham Montenegro je poslovna asocijacija, osnovana, 2008. godine, koja trenutno okuplja 86 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija u Crnoj Gori, a radi na unapređenju poslovnog ambijenta u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *