Air Serbia zatvara sve poslovnice u Srbiji

Dodajte komentar

Od 1. avgusta biće zatvorene sve poslovnice Air Serbije u unutrašnjosti Srbije – u Nišu, Novom Sadu i Užicu.

Air Serbia je otpustila 30 radnika koji su nedavno proglašeni tehnološkim viškom. Među radnicima koji su dobili otkaz nalaze se i zaposleni u svim poslovnicama nacionalne aviokompanije u gradovima u unutrašnjosti Srbije.

Prema saznanjima sajta Aviatica, biće zatvorene poslovnice u Novom Sadu, Nišu i Užicu, dok će jedine dvije poslovnice koje ostaju one u Beogradu – u Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u u poslovnoj zgradi Air Serbie na Novom Beogradu, u Jurija Gagarina 12.

Air Serbia je istakla obavještenja u svim svojim poslovnicama koje se zatvaraju sa uputstvom putnicima gdje i kome se ubuduće mogu obratiti. Poslije više od 40 godina poslovnice u srpskim gradovima prestaju da rade u utorak 1. avgusta.

Siniša Mali, predsjednik nadzornog odbora Air Serbije potvrdio je jutros za N1 da je 30 radnika ove kompanije dobilo otkaz ali je rekao i da kompanija posluje stabilno i profitabilno.

Aviatica, međutim, saznaje da se nova otpuštanja mogu očekivati već kroz nekoliko mjeseci kada bi na spisku tehnološkog viška mogli da se nađu piloti i članovi kabinskog osoblja.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *