Retro tastatura za ljubitelje tehnologije

Dodajte komentar

Većina brendova se trenutno fokusira na kupce konciznog stila, a upravo je za ovaj tip korisnika specijalno dizajnirana Posh Retro Classic tastatura, kompanije Azio…

Ova luksuzna mehanička tastatura inspirisana je vek starim pisaćim mašinama i posjeduje veoma elegantan dizajn, u najmanju ruku, Bluetooth mogućnosti i mnoge druge više nego interesantne detalje.

Neverovatni bakarni eksterijer pruža maksimalnu retro vibraciju koja tastaturu čini neodoljivom. Ova retro tastatura kompanije Azio, predstavlja prvu inspirisanu pisaćim mašinama na tržištu i opremljena je osvijetljenim komandama visokog kvaliteta. Kompatibilna sa Windows i Mac operativnim sistemima, ova veoma lijepa naprava dostupna je u tri različita stila – Onyx, Posh i Artisan, a izbor naljepšeg od njih zavisi samo od vašeg ukusa.

Ojačan predivno obrađenim pocinkovanim aluminijumom, ram je poliran i usavršen kako bi istakao zadivljujuće bakarne finiše, zajedno sa stilskom paletom gornjih dijelova kreiranih od kože, koja reflektuje ukus i pažnju pruženu detaljima. Tastaturi su dodati šestostrani šrafovi, dok je retro/industrijski stil komplementiran modernim karakteristikama kao što je pozadinsko LED osvjetljenje skriveno iza svakog posebnog dugmeta.

Svaka tastatura posjeduje elegantno dizajniranu i prilagođenu pločicu na kojoj je smješten logo, a kreirane su poliranim, premijum anodiziranim aluminijumom, dok svetlo lakirani finiši dodaju ukupnom elegantnom izgledu ovog ultimativnog alata svakog svakog radnog čovjeka 21. vijeka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *