Ljeto u gradu: Nova ponuda u Hotelu CentreVille

Dodajte komentar

CentreVille Hotel & Experiences predstavio je specijalne ljetnje pakete, namijenjene putnicima koji tokom avgusta i septembra planiraju da posjete Podgoricu.

Svjesni da je Glavni grad nezaobilazna destinacija brojnim inostranim turistima, ovaj urbani i šik podgorički hotel odlučio da bude njihov dom daleko od kuće. U okviru ljetnje ponude, osmislio je dva dvodnevna paketa – “Summer in the city” i “Summer party”. Paket možete izabrati u zavisnosti od budžeta kojim raspolažete ili želje kako da provedete dva dana u Podgorici.

“Summer in the city” namijenjen je gostima koji, prije svega, žele da istražuju Podgoricu i više vremena provedu u šetnji. U cijenu od 68 eura po osobi, uračunata su 2 noćenja u Small Room (mala soba), piće dobrodošlice, doručak na nivou švedskog stola, a WiFi, parking i posluženje u sobi (kafa, voda, čaj) su besplatni. Riječ je o najpovoljnijem ljetnjem paketu, koji će aktivnim turistima omogućiti smještaj u urbanom dijelu Podgorice, koji okružuju kafići, restorani i butici.

“Summer party” je prilagođen turistima koji u Glavnom gradu traže provod ili dolaze na vjenčanje ili proslavu prijatelja, jer uključuje kozmetičke tretmane i koktele u lobiju hotela. Pored dva noćenja u Large room (velika soba) i doručka, ovaj paket obuhvata pripremu gošće i gosta za žurku u kozmetičkom salonu Vlado Beauty Bar, koji se nalazi sprat ispod hotela. Dame imaju pravo na kompletan kozmetički tretman, od feniranja i lakiranja noktiju, do šminkanja i opuštajuće masaže stopala. Za jači pol, hotel je u paket uvrstio tretman lica i njegu kose. I to nije sve.

Kako bi u provod otišli u pravom raspoloženju, goste koji odaberu Summer Party paket čekaju po dva Signature koktela u lobiju hotela, odnosno, u lounge&dining baru The Living Room. Cijena paketa je 160 eura po osobi, a WiFi, parking i posluženje u sobi (kafa, voda, čaj) su besplatni. Više informacija o paketima pročitajte na sajtu hotela: http://www.cv-hotel.com/special-offers/summer-city.

CentreVille Hotel & Experiences otvoren je u oktobru prošle godine. U ugostiteljskoj ponudi Glavnog grada izdvojio se upravo po specijalnim paketima i zanimljivim ponudama. Izdvaja ga i njegova „dnevna soba“, koja je za kratko vrijeme postala jedno od omiljenih mjesta za podgoričane, ali i njihove goste.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *