NLB Banka uručila donaciju Opštoj bolnici Nikšić  

NLB Banka je Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, uručila vrijednu donaciju – pulsni oksimetar, neophodan u neonatologiji kao skrining za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi, kao i sredstva za opremanje prostorije u kojoj boravi medicinko osoblje.

Donaciju je u prostorijama ove zdravstvene ustanove uručila Vesna Marojević, rukovodilac filijale NLB Banke u Nikšiću.

“Opremanjem prostorije u kojoj boravi medicinsko osoblje porodilišta u Nikšiću želimo obezbijediti dobar ambijent za obavljanje odgovornog i teškog posla, kao i kvalitetniju uslugu bebama i majkama. Nabavkom opreme za rano otkrivanje srčanih mana kod novorođenčadi kojima je odmah po rođenju potrebna dodatna pomoć, NLB Banka doprinosi pobjedi novog života i budućnosti ovog grada”, istakla je Marojević prilikom uručenja donacije.

Dr Ilija Ašanin, direktor Opšte bolnice Nikšić zahvalio se na ovoj kao i na donacijama NLB Banke prethodnih godina.

“Svojom aktivnošću NLB Banka nam je pomogla da poboljšamo uslove rada na Odjeljenju porodilišta Opšte bolnice Nikšić, a time i uslove za dolazak na svijet  naših najmlađih i najmilijih”, dodao je Ašanin.

Iz NLB Banke su na kraju dodali da će i u narednom periodu kroz društveno odgovorne projekte nastaviti da pomaže opremanje i drugih porodilišta u Crnoj Gori.

Check Also

Spajanje banaka planirano za 11. decembar

Spajanje Podgoričke i Crnogorske komercijalne banke (CKB) planirano je za 11. decembar i do tog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *