Qatar Airways uvodi svakodnevne letove iz Beograda od 1. avgusta

Dodajte komentar

Kako je i najavljeno Qatar Airways će uvesti svakodnevne letove iz Beograda do Dohe i to već od 1. avgusta.

Aviokompanija Qatar Airways se odlučila da pojača svoji liniju između Dohe i Beograda uvođenjem dodatnih letova i većeg aviona.

Novi letovi su od juče u rezervacionim sistemima, pa će tako ova kompanija od 1. avgusta putnicima iz Beograda i Srbije ponuditi svakodnevne konekcije sa Dohom.

Prema novom redu letenja Qatar Airways će iz Dohe polaziti svakoga dana ka Beogradu u 07 časova po lokalnom vremenu (let QR 231), dok će povratak iz Beograda za Dohu biti svakog dana u 12.35 (let QR 232).

Ono što je takođe značajno je i povećanje kapaciteta. Na ovoj liniji od jula je na pojedinim letovima uveden avion Airbus A321 umjesto A320, a prema novom redu letjenja od 1. avgusta Airbus A321 je postavljen kao redovan tip aviona. Avion A321 raspolaže sa kapacitetom od 12 mjesta u biznis klasi i 170 mesta u ekonomskoj, dok je Airbus A320 kapaciteta 12 mesta u biznis klasi i 120 u ekonomskoj. Sa novim letovima i novim tipom aviona, kapacitet na liniji Qatar Airways-a između Dohe i Beograda biće uvećan za skoro dva i po puta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *