Addiko banka zvanična banka Sea Dance festivala

1 komentar

Addiko banka kao jedan od sponzora ovogodišnjeg Sea Dance festivala postala je zvanična banka najboljeg festivala u Regionu, koji će se održati od 13. do 15. jula u Budvi.

U znaku Addiko banke biće i glavna bina – Main stage powered by Addiko Bank, na kojoj će i ove godine nastupiti najpoznatije svjetske zvijezde.

“Addiko, kao moderna i praktična banka fokusirana je na klijente i njihove potrebe, pa je u skladu sa tim za posjetioce festivala obezbijedila i različite mogućnosti da jednostavne finansijske transakcije mogu da obave na licu mjesta. Kartica za plaćanje Sea Dance festivala i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice će biti dostupne na svim top-up mjestima na festivalu i u kampu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici”, saopštili su iz Addiko banke.

Za sve posjetioce Sea Dance festivala i kampa na plaži Jaz, Addiko banka je obezbijedila i bankomat za potrebe podizanja gotovine, koji će biti na raspolaganju posjetiocima tokom trajanja festivala.

 „Važno je da mlađe generacije budu dio aktuelnih muzičkih dešavanja i moderne kulture, koja se ogleda i u našoj strategiji straightforward bankarstva. Addiko banka, vjerujući u dugotrajno partnerstvo i saradnju, prepoznala je značaj ovog festivala, kako u zemlji, tako i u regionu pa je pored EXIT festivala u Novom Sadu, podržala i festivale Sea Star održan u Umagu, kao i Sea Dance koji se održava u Budvi.“ rekla je Maja Čulig, direktorka Marketinga Addiko Grupe.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Sve je to OK. Možemo li imati informaciju što bi sa kreditima koje je ADICO poslovnica kod Gintaša odoobrila na osnovu lažnih falsifikovanih pečata MUP-a i Elektrodistibucije od 2 miliona eura. Kako se taj slučaj završio i što nigdje ne piše o tome. Mogu li donacije da zakrpe sve rupe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *