Bonus sugrađanima

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović saopštio je da je sve nadoknade koje mu zakonski pripadaju za rad u raznim organima usmjeravao za pomoć sugrađanima i da će to uraditi i sa bonusom koji mu je pripao po osnovu članstva u Odboru direktora Monteputa. On je u Monteputu dobio bonus od 2.840 eura.

Reagujući na optužbe iz GP URA, Bogdanović je istakao da je tačno da je član Senata Prestonice, Komisije za praćenje sistema fiskalne egalizacije i predsjednik Upravnog odbora Zajednice opština, ali da za rad u navedenim tijelima ne prima nadoknadu. Istakao je i da je nadoknade za rad, na koje je imao pravo, i danas i ranije, i u periodu kada nije bio gradonačelnik, usmjeravao za pomoć svojim sugrađanima kojima je taj vid pomoći bio potreban i nije se hvalio tim činom.

“Bilo bi nepristojno i veoma ružno da se članovima marginalne političke partije koja sebe naziva URA pravdam kome od sugrađana sam do sada pomogao, odričući se svih nadoknada na koje sam imao pravo”, naveo je Bogdanović u reagovanju.

Dan

Check Also

Sindikat traži ograničenje cijene goriva

Generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Srđa Keković uputio je pismo premijeru Zdravku Krivokapiću u kome …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *