Budva

DPS daje SD-u čelno mjesto “Budvanske rivijere”

Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate postigle su sporazum da funkcija izvršnog direktora “Budvanske rivijere” pripadne manjoj članici vladajuće koalicije, saznaje Portal Analika iz vrha vladajuće koalicije.

Na taj način, nakon gotovo tri decenije, čelno mjesto ovog značajnog turističkog preduzeća zauzeće kadar koji nije iz redova DPS-a. Ko će biti novi direktor “Budvanske rivijere” iz redova SD-a znaće se uskoro.

Podsjetimo, u posljednje tri decenije “Budvansku rivijeru” su vodili kadrovi budvanskog DPS-a bliski nekadašnjem potpredsjedniku partije Svetozaru Maroviću.

Aktuelna direktora “Budvanske rivijere” Katarina Kaženegra je bliska centrali DPS-a i za vrijeme njenog mandata ovo preduzeće je ostvarilo vrlo dobre poslovne rezultate.

Rekonstruisan je Hotel „Aleksandar“ koji je adaptiran je iz nekadašnjeg hotela kategorije tri zvjedzice u hotel sa 187 soba i apartmana kategorije četiri zvjezdice.

I rezulati koje je ostvarila “Budvanska rivijera” za pola godine pokazuje da će ovo preduzeće ostvariti rekordno dobre rezultate.

Za šest mjeseci rada hotela  “Budvanske rivijere” rezultati fizičkog obima prometa sa preko 150 hiljada noćenja premašuju prošlogodišnji uporedni period za 23 odsto.

Analitika

Check Also

EBRD želi da postane većinski zelena banka

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) planira u idućih pet godina da usmjeri više …

2 KOMENTARI

 1. – Aktiva 173.00.000€
  – broj soba 1.608 (iz zvanične prezentacije)
  – broj kreveta 3.866 (iz zvanične prezentacije)
  – neto dobit 1.000.000€

  godišnja neto dobit po krevetu – 258€
  godišnja neto dobit po sobi – 621€

  Vrhunski rezultati!!!

  • Prosto mora biti da su rezultati mnogo bolji, ali se vjerovatno radi o nekim manipulacijama, kao i svih ovih godina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *