Ljetovanje u vili Pabla Eskobara je sada moguće

Dodajte komentar

Nekretnina koja je nekada bila u vlasništvu zloglasnog kolumbijskog narkobosa Pabla Eskobara pretvorena je u luksuzni smještaj ispunjen umjetničkim djelima.

Vila je smeštena na plaži u gradu Tulumu u Meksiku. Sada je Cala Malca renovirana i pretvorena u hotel koji je u vlasništvu njujorške kompanije Lio Malca koja se bavi trgovinom umjetničkih djela.

Nakon što ju je Eskobar napustio, nekretnina je ostala zapuštena, a od 2012. godine potepeno je renovirana i otvorena 2015. godine kao hotel s pet zvjezdica.

Vila ima devet soba, a nalazi se na korak od plaže sa bijelim pijeskom. Unutrašnjost je još zanimljivija, a s vrata pažnju odmah privlače persijski tepisi.

U lobiju su slike, skulpture i nameštaj nekih od najcijenjenijih umjetnika i dizajnera, a zanimljivo je da se raspored umetničkih djela u hotelu često mijenja kako bi gosti mogli da uživaju u različitim radovima.

Spiralno stepenište vodi do krova, a na krovu se nalazi bar gdje se organizuju razni događaji, dok kula nudi pogled na tropski pejzaž. Staklena vrata dijele kuću od plaže, a ako gosti ne vole kupanje u moru, tu je ogroman bazen.

Tulum se inače nalazi na karipskoj obali meksičkog poluostrva Jukatan. Ova oblast posljednjih godina je i te kako u trendu i tu se trenutno gradi sve više hotela.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *