Prodaje se spektakularni ranč od 149 miliona dolara

Dodajte komentar

Prelijepo imanje uokvireno visokim i robusnim kanjonima i liticama je dom kakav svako od nas već pri prvom pogledu želi da ima, a sada ga vlasnik Discovery kanala John Samuel Hendricks prodaje za nevjerovatnih $149 miiona.

Glavna vila se prostire na površini imanja od skoro 6 ari placa, a urađena je u vestern stilu i podijeljena na četiri nivoa. Kuća posjeduje osam spavaćih soba i isti broj kupatila, ogroman dnevni boravak, trpezariju, profesionalnu kuhinju, bioskop, umjetnički studio, teretanu, sobu za zabavu. Da li je sve ovo dovoljno, naspram svote koju vlasnik traži za kuću? Naravno da nije.

Teško je odlučiti se šta je u ovoj kući privlačnije njen eksterijer ili enterijer. U prelijepom dvorištu nalazi se fantastičan bazen i više od 1000 metara kvadratnih pokrivene verande na kojoj budući vlasnici mogu organizovati zabave i druženja s prijateljima.

Za romantične parove na imanju postoji i opservatorij za posmatranje zvijezda tokom vedrih večeri.

Na West Creek ranču moći ćete da uživate u planinarenju, jahanju konja, vožnji biciklom ili jednostavno opuštajući se na svježem i prijatnom vazduhu.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *