“Lenovo” najavio kreiranje računara prilagođenih poslovnim korisnicima

Dodajte komentar

Na ovogodišnjoj TechWorld Transform konferenciji, kompanija “Lenovo” najavila je prilagodljivu i pouzdanu ponudu PC računara za poslovne korisnike, koja odgovara na savremene zahtjeve radne snage i radnog mjesta koji konstantno evoluiraju.

ThinkStation P320 Tiny posjeduje Independent Software Vendor (ISV) sertifikat kako bi bio osiguran pouzdan rad korisničkih aplikacija u nevjerovatno maloj formi.

Ponuda kompanije Lenovo „PC as a Service“ (PCaaS) nudi u potpunosti podesiv model pretplate po fiksnoj mjesečnoj cijeni, koji kombinuje hardver i usluge u jedinstvenom rješenju.

Osmišljen kako bi uklonio teret kupovine, pokretanja i upravljanja računarskim resursima, PCaaS poboljšava efikasnost životnog ciklusa proizvoda i smanjuje ukupne troškove vlasništva.

ThinkStation P320 Tiny: najmanja radna stanica na svijetu sa ISV certifikatom u potpunosti iskorišćava male prostore i isporučuje snagu koja se očekuje od radne jedinice.

Jednostavna za postavljanje i kompatibilna sa Lenovo ThinkCentre Tiny dodacima, P320 Tiny iskorišćava snagu najnovijih Intel Core i procesora i oslanja se na NVIDIA® Quadro® grafiku kako bi postigla ISV certifikat i pružila performanse koje zahtijeva široki raspon profesionalnih aplikacija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *