“Lenovo” najavio kreiranje računara prilagođenih poslovnim korisnicima

Na ovogodišnjoj TechWorld Transform konferenciji, kompanija “Lenovo” najavila je prilagodljivu i pouzdanu ponudu PC računara za poslovne korisnike, koja odgovara na savremene zahtjeve radne snage i radnog mjesta koji konstantno evoluiraju.

ThinkStation P320 Tiny posjeduje Independent Software Vendor (ISV) sertifikat kako bi bio osiguran pouzdan rad korisničkih aplikacija u nevjerovatno maloj formi.

Ponuda kompanije Lenovo „PC as a Service“ (PCaaS) nudi u potpunosti podesiv model pretplate po fiksnoj mjesečnoj cijeni, koji kombinuje hardver i usluge u jedinstvenom rješenju.

Osmišljen kako bi uklonio teret kupovine, pokretanja i upravljanja računarskim resursima, PCaaS poboljšava efikasnost životnog ciklusa proizvoda i smanjuje ukupne troškove vlasništva.

ThinkStation P320 Tiny: najmanja radna stanica na svijetu sa ISV certifikatom u potpunosti iskorišćava male prostore i isporučuje snagu koja se očekuje od radne jedinice.

Jednostavna za postavljanje i kompatibilna sa Lenovo ThinkCentre Tiny dodacima, P320 Tiny iskorišćava snagu najnovijih Intel Core i procesora i oslanja se na NVIDIA® Quadro® grafiku kako bi postigla ISV certifikat i pružila performanse koje zahtijeva široki raspon profesionalnih aplikacija.

Check Also

Direktor Makedonske berze ima platu od 62 hiljade eura

Ivan Šteriev, izvršni direktor Makedonske berze, prošle godine imao je bruto platu od 62.100 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *