NLB Banka obilježila dan posvećen penzionerima

Dodajte komentar

NLB Banka je 19. juna 2017. godine u svim svojim filijalama organizovala Dan penzionera. Ovaj dan je posvetila segmentu klijenata od posebne važnosti.

“Brinući o finansijskoj bezbjednosti ove posebno osjetljive grupe klijenata, Banka je obezbijedila posebne povoljnosti  – 3 mjeseca besplatne članarine za NLB Srebrni paket, koji sadrži brojne proizvode i usluge iz domena bankarstva i osiguranja, koje su definisane samo za njih. Pored toga, za sve korisnike koji su se ovog dana odlučili za kredit, obezbijeđen je i Srebrni kredit bez naknade za obradu, kazali su iz banke.

Osim, ako su naglasili iz NLB-a, brige o finansijskom zdravlju, kroz korisne savjete komercijalista u filijalama u cijeloj Crnoj Gori,  NLB Banka je organizovala i predavanje nutricioniste dr Zorice Đorđević Pravilnom ishranom do boljeg zdravlja’ u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici. Dr Đorđević je sa penzionerima podijelila savjete za zdrave navike u ishrani, sa ciljem da bi godine trećeg doba proveli u dobrom zdravlju.

Brizi o zadovoljstvu naših klijenata polažemo mnogo pažnje. Upravo penzioneri odnosno naši klijenti trećeg doba predstavljaju grupu klijenata od posebne važnosti i svakodnevno usavršavamo ponudu da bi je prilagodili njihovim potrebama. Briga o finansijskom zdravlju je u fokusu našeg rada svakodnevno, ali smo željeli da podsjetimo i na važnost fizičkog zdravlja od kojeg zavisi kvalitet našeg života i trajanje. Upravo predavanjem dr Đorđević skrenuli smo pažnju važnost pravilne ishrane u trećem dobu u cilju boljeg zdravlja i dugovječnosti”, kazala je Jelena Vujović, VD direktora Sektora za marketing, razvoj, direktno bankarstvo i koordinaciju.

U saradnji sa kompanijom ‘Gorenje’ za sve penzionere koji su posjetili filijale NLB Banke ili pomenuto predavanje, obezbijeđen je i poklon vaučer sa popustom od 20% za kupovinu u radnji “Gorenje” u TC Palada u Podgorici.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *