NLB organizuje Dan penzionera

Dodajte komentar

NLB Banka će u ponedjeljak 19.juna 2017. godine u svojim filijalama organizovati Dan penzionera, koji posvećuje segmentu klijenata od posebne važnosti.

“Upravo brinući o finansijskoj bezbjednosti ove posebno osjetljive grupe klijenata, obezbijedili smo posebne povoljnosti od 3 mjeseca besplatne članarine za NLB Srebrni paket, koji sadrži brojne proizvode i usluge iz domena bankarstva i osiguranja, koje su definisane samo za njih. Pored toga, za sve korisnike koji se tog dana odluče za kredit, NLB banka je obezbijedila i Srebrni kredit bez naknade za obradu“, navode iz banke.

Osim brige o finansijskom zdravlju, kako su kazali, kroz korisne savjete komercijalista u filijalama u cijeloj Crnoj Gori,  NLB Banka će organizovati predavanje nutricioniste dr Zorice Đorđević Pravilnom ishranom do boljeg zdravlja’ u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici, u 11 časova. Dr Đorđević će sa penzionerima podijeliti savjete za zdrave navike u ishrani, sa ciljem da bi godine trećeg doba proveli u dobrom zdravlju.

U saradnji sa kompanijom ‘Gorenje’ za sve penzionere koji 19. juna posjete filijale NLB Banke ili pomenuto predavanje, banka je obezbijedila smo poklon vaučer sa popustom od 20% za kupovinu u radnji “Gorenje” u TC Palada u Podgorici.

“Pozivamo sve zainteresovane penzionere da nas posjete da zajednički obilježimo ovaj poseban dan”, zaključili su iz NLB.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *