Telekom uručio CAT mobilne telefone službama zaštite i spasavanja

Dodajte komentar

Direktor Sektora za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković uručio je danas Gorskoj službi spasavanja Crne Gore, Službi zaštite Glavnog grada Podgorica i Direktoratu za vanredne situacije MUP-a Crne Gore mobilne uređaje CAT, koji su namijenji za korišćenje u estremnim uslovima. Riječ je o vrhunskim pametnim telefonima koji u kombinaciji sa visokim nivoom zaštite i izdržljivošću predstavljaju veliku pomoć u radu ovih službi.

 Uručujući donaciju, Perković je istakao: „Crnogorski Telekom s velikom pažnjom pristupa društveno odgovornom radu koji predstavlja važan segment kompanijske kulture. Trudimo se da damo doprinos različitim segmentima društva, a ovo je bila prava prilika da pomognemo i službama zaštite i spasavanja. Procijenili smo da će kvalitetan uređaj, kakav je CAT biti od pomoći u svakodnevnom radu i da će posebno na terenu olakšati vaše aktivnosti, koje se često, znamo, odvijaju u teškim uslovima. Ove tri službe su prepoznate kao one koje imaju najveću potrebu za ovim uređajima, zato mi je posebno zadovoljstvo što smo u prilici da možemo da pomognemo i damo svoj dopirnos na ovaj način.“Donacije su primili Željko Loncović, načelnik Gorske služba spasavanja Crne Gore, Igor Čađenović, načelnik Službe zaštite Glavnog grada Podgorica i Danilo Miljević, načelnik u Direktoratu za vanredne situacije MUP-a Crne Gore, koji su izrazili zahvalnost što je Telekom prepoznao značaj i na ovaj način dao važan doprinos njihovom radu.

Crnogorski Telekom će nastaviti da brine o zajednici i bude podrška razvoju društva kroz brojne aktivnosti koje u okviru društveno odgovornog poslovanja kompanija u kontinuitetu sprovodi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *