Erste banka sjutra svečano otvara novu Upravnu zgradu

Dodajte komentar

Svečano otvaranje nove upravne zgrade Erste banke biće upriličeno sjutra, u četvrtak 15. juna od 20.30h na platou ispred Upravne zgrade Erste Bank AD Podgorica, Ulica Arsenija Boljevića 2A (zgrada u kojoj je smješten City Mall).

Tokom zvaničnog dijela programa, zvanicama će se obratiti ministar finansija u Vladi Crne Gore Darko Radunović; predsjednik Uprave Erste&Steiermaerkische Bank d.d. Rijeka i predsjednik Odbora direktora Erste Bank AD Podgorica Christoph Schoefboeck (Kristof Šefbek), kao i glavni izvršni direktor Erste Bank AD Podgorica, Aleksa Lukić.

Povodom zvaničnog otvaranja Upravne zgrade, izvršni direktor Erste banke Darko Keković simbolično će uručiti donaciju za 16 osnovnih škola u Podgorici, ministru prosvjete Damiru Šehoviću.

U novoj Upravnoj zgradi Erste banke, na površini od skoro 4.000 kvadratnih metara, na jednom mjestu su objedinjene službe koje su do skoro bile smještene na tri različite lokacije u Podgorici. U modernom radnom prostoru, koncipiranom na principu open-space (kancelarije otvorenog tipa), Banka je kreirala optimalne uslove da kvalitetno isprati sadašnje i buduće potrebe zaposlenih, klijenata i zajednice.

Erste Bank AD Podgorica je pod tim imenom u Crnoj Gori prisutna od jula 2009. godine. Dolazak Erste Grupe u Crnu Goru ozvaničen je u martu 2009, kada je Erste&Steiermärkische Bank d.d. Rijeka, na berzi kupila 100% akcijskog kapitala Opportunity Bank AD Podgorica

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *