Srbija: Vojvođanska banka najbolja u komercijalnim plaćanjima i finansijskim transferima

Dodajte komentar

Vojvođanska banka dobitnik je ovogodišnje prestižne STP (straight-through-processing) nagrade za komercijalna plaćanja i finansijske transfere.

Priznanje koje podrazumijeva izuzetan kvalitet, visoke standarde i efikasnost u ovoj kategoriji, Banci je petu godinu zaredom dodijelila vodeća međunarodna bankarska i finansijska institucija Commerzbank.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Komercbank, inače, vodeća međunarodna banka, po peti put prepoznala i nagradila efikasnost našeg poslovanja. Nagrade, poput ove, nas motivišu, ali i obavezuju da osluškujemo potrebe naših klijenata i kontinuirano unaprjeđujemo poslovanje i kvalitet usluga. Naš zadatak je da zadržimo visoke standarde i nastavimo da unaprjeđujemo i modernizujemo sistem Banke kada je riječ o usluzi prenosa novca“ – rekao je ovim povodom Ksenofon Damaskos, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Commerzbankje jedna od najvažnijih i najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, koja već tradicionalno nagrađuje svoje najbolje saradnike u svijetu za izuzetne rezultate u oblasti izvršenja platnih transakcija.

STP nagrada dodjeljuje se samo institucijama i kompanijama sa kojima Komercbank sarađuje na internacionalnom nivou i koje su dostigle određeni nivo kvaliteta u oblasti plaćanja u dolarima i eurima.

Seebiz

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *