Universal Capital banka otvorila predstavništvo u Dubaiju

Dodajte komentar

Crnogorska Universal Capital Bank (UCB) otvorila je svoje predstavništvo u Dubaiju organizovanjem velike ceremonije u poznatom hotelu Burj Al Arab kojem su prisustvovale visoke zvanice iz društvenog i političkog života Dubaija, klijenti banke i poslovni partneri.

Ovim je UCB postala prva crnogorska banka koja je svoje predstavništvo otvorila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a prvenstveni cilj je da se za rastuće interesovanje klijenata iz ove zemlje otvori mogućnost da u Crnoj Gori lakše posluju.

“Universal Capital Bank je prepoznala da u Ujedinjenim Arapskim Emiratima postoji sve veće intere-sovanje za Crnu Goru. Naša predviđanja su da će ovo interesovanje sve više rasti i u tom smislu želimo da se pozicioniramo kao moderna banka koja će im dodatno olakšati uslove poslovanja”, kazao je glavni izvršni direktor UCB Đorđe Đurđić.

On naglašava da su usluge ove vrste važne klijentima, ali da je možda najvažnije što će banka na ovaj način u ovoj bogatoj arapskoj zemlji moći da prezentira Crnu Goru i njene potencijale novim investitorima, objasni uslove poslovanja i investiranja u Crnu Goru, prezentira bankarski i finansijski sektor i mnoge druge mogućnosti.

“Veći dio ceremonije upravo je bio rezervisan za video prezentaciju Crne Gore i njene potencijale, kako bi prisutni gosti vidjeli koliko mogućnosti za investiranje Crna Gora pruža”, istakao je Đurđić.

Sjedište predstavništva nalazi se u finansijskom centru Dubaija (DIFC) gdje su smještene sve finansij-ske institucije, a klijentima će omogućiti da obave gotovo sve bankarske poslove za koje su do sada morali da putuju u Crnu Goru.

Dnevne novine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *