Otvoren konkurs za Telenor Forum mladih 2017.

Dodajte komentar
Telenor Forum mladih učesnici 2016

Kompanija Telenor poziva mlade ljude da se prijave za učešće na petom po redu Forumu mladih, koji i ove godine Telenor grupa organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

Za učešće se mogu prijaviti kandidati koji imaju između 20 i 28 godina, još uvijek studiraju ili su nedavno završili fakultet, odlično govore i pišu na engleskom jeziku i imaju ideju kako bi se neko društveno značajno pitanje moglo riješiti uz pomoć digitalnih tehnologija. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem sajta www.telenor.com/youthforum, tako što će svoju biografiju i kratko motivaciono pismo poslati najkasnije do 15. jula.

Na Forumu učestvuju po dva kanidata iz svake zemlje u kojoj Telenor posluje, širom Evrope i Azije. Forum počinje 8. decembra u Oslu, kada će učesnici biti podijeljeni u timove i dobiti zadatke na kojima će raditi tokom godine. Naredno okupljanje očekuje ih sljedeće godine u Bangkoku, gdje će predstaviti svoja digitalna rješenja za globalne izazove.

Prošlogodišnji kandidati radili su na pronalaženju digitalnih rješenja za klimatske promjene, nezaposlenost, rodnu ravnopravnost, mentalno zdravlje i obrazovanje za izbjeglice. U tome im pomažu mentori, eksperti iz različitih oblasti, koji rade u međunarodnim organizacijama, kao što su UNICEF i Crveni krst.

Telenor Forum mladih je jednogodišnji program, osmišljen sa ciljem da se mladim ljudima pruži prilika da doprinesu globalnim društvenim promjenama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *