Sjutra počinje konferencija Spark.me

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena, i glavnim sponzorstvom Crnogorskog Telekoma, saopštili su organizatori.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena desetak najvažnijih ovogodišnjih govornika.

“U pitanju su Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Kamran Elahijan, globalni investitor u kompanije iz tehnološke industrije, osnivač deset visokotehnoloških biznisa i filantrop, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa preko 1,5 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times. Kao i dr Maks Mekjuan, višestruki autor bestselera, trener u oblasti strategije, i bihevioralni psiholog, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svjetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertajzinga, Virdžinija Salas Kastiljo, izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedan od pet vodećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu, Piter Kim, potpredsjednik odjeljenja za angažman digitalnih korisnika u okviru LEGO grupacije, najvećeg prodavca igračaka na svijetu. Među govornicima su i Aza Raskin, serijski preduzetnik i jedan od najuticajnijih dizajnera korisničkog interfejsa na svijetu, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona”, najavili su organizatori.

Više informacija o konferenciji možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu
www.twitter.com/sparkdotme.

Check Also

Telenor objavio Izvještaj o održivom poslovanju

Nastavak rada na stvaranju bezbjednijeg digitalnog okruženja za djecu, kao i aktivnosti usmjerene na zaštitu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *