Trening: Finansije za ne-ekonomiste Rise up Trening centar u saradnji sa ADIŽES SEE    

Dodajte komentar

KARIJERA BEZ FINANSIJSKIH BARIJERA

Vještinu odgovornog upravljanja i raspolaganja finansijama, trebalo bi da posjeduje svaki uspješni menadžer i preduzetnik. Međutim, koliko god da ste uspješni u poslovanju, uvijek ćete postavljati sebi sljedeća pitanja: kako se donose najbolje poslovne odluke? Kako da redukujete troškove? Kako da upravljate obrtnim kapitalom?

Ako nijeste ekonomista po struci, ne znači da su vaše šanse za uspjeh u biznisu manje.

Ako ste rukovodilac koji treba da donosi odluke koje imaju finansijske posljedice, a nijeste   ekonomista, ovaj trening će Vam na praktičan i jednostavan način pomoći da ovladate  neophodnim znanjima iz oblasti finansija i računovodstva.

Ako ste svjesni kakav uticaj imaju poslovne odluke na dugoročan uspjeh organizacije,

morate razumjeti o čemu finansijeri i računovođe razgovaraju. Podrazumijeva se da će vam  ova znanja koja nijeste stekli u formalnom obrazovanju biti od neprocjenjive koristi u   praćenju, planiranju i analiziranju finansijskog uspjeha Vaše organizacije ili projekta na  čijem ste čelu.

Trening je namijenjen:

  • Top menadžerima, projekt menadžerima i preduzetnicima  koji treba da razumiju osnove finansijskog poslovanja i izvjštavanja a nijesu ekonomisti po stručnom obrazovanju;
  • Svima onima koji žele da nauče kako da mjere rezultate poslovnih odluka;
  • Veoma je koristan svima koji donose poslovne odluke koje direktno ili indirektno utiču na dugoročnu ili kratkoročnu likvidnost poslovanja kompanije;
  • Koristan je i za početnike u finansijama, koji žele da steknu uvid u cjelinu finansija i da se pripreme za odgovornije pozicije.

Trening Finansije za ne-ekonomiste, organizuje RISE UP  – Prvi trening centar za razvoj  poslovnih vještina u Crnoj Gori u saradnji sa ADIŽES SEE, 17. i 18. maja 2017.

Za prijavljivanje i detaljnije informacije o treningu,  posjetite sajt kompanije HR Partners  http://hrpartners.me/trening-centar-rise-up/finansije-za-ne-ekonomiste

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *