Radnom akcijom zaposlenih Sava osiguranja obilježen Dan Grupe Sava Re

Dodajte komentar

Sava osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju farbanja i postavljanja novih klupa, čišćenja i sadnje drveća u Dječijem parku u Bijelom Polju. U akciji je volonterski učestvovalo oko 70 zaposlenih Sava osiguranja.

“Kupili smo trideset sadnica, nabavili nove klupe, ofarbali postojeći mobilijar i uredili zelenu površinu. Kopamo, sadimo, družimo se, radimo nešto što je društveno odgovorno, jer želimo da centar ovog grada učinimo što ljepšim, kako bi djeca i mladi mogli da uživaju u njemu. Zahvaljujemo se zaposlenima iz Komunalnog preduzeća “Lim“ kao i kolegama iz Opštine Bijelo Polje, na srdačnoj pomoći u toku trajanja akcije“, rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja.

Menadžer Opštine Bijelo Polje, Fahrudin Begović, je istakao da je ovom akcijom ujedno obilježen i zvanični početak sređivanja parkovskih površina u Bijelom Polju.

“Zahvalio bih se društveno odgovornoj kompaniji Sava osiguranje, koja je na ovaj način pomogla da uredimo centralni park. Pored donacije u vidu klupa i sadnog materijala, pohvalno je što je tako veliki broj radnika došao da direktno učestvuje u radovima”, kazao je Begović.

Još jedan cilj ove akcije je uticaj na svijest cjelokupnog društva o društvenoj odgovornosti prema zajednici i okolini. Svojim primjerom želimo da ukažemo na činjenicu kako svako od nas pojedinačno može da doprinese očuvanju životne sredine i ljepote Crne Gore.

Sava osiguranje AD, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 18 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *