Societe Generale banka Montenegro podržala Sajam knjiga

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro podržala je ovogodišnji Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja koji se ove godine održava pod sloganom „IMAMO SVIJET ZA TEBE“ i traje do 9.maja.

Ove godine na sajmu će se, osim brojnih izlagača i autora, kroz saradnju sa Ministarstvom prosvjete, predstaviti i dvanaest srednjih škola, od čega deset stručnih i dvije gimnazije što je u skladu sa dugoročnim nastojanjem banke da podržava obrazovanje i podstiče unapređenje nastave u školama.

“Imajući u vidu veliki značaj ovog sajma, kao i činjenicu da sajam iz godine u godinu privlači sve više posjetilaca i izlagača, a posebno sve mlađu čitalačku publiku, uvjereni smo da će i ove godine sajam biti izuzetno uspješan na opšte zadovoljstvo organizatora i čitalaca”, kazali su iz banke.

S obzirom da je ovo ujedno i sajam obrazovanja, svim posjetiocima, učenicima i studentima, od 13 do 27 godina starosti, Societe Generale banka Montenegro će omogućiti besplatno otvaranje i korišćenje FUN CLUB paketa proizvoda za mlade koji sadrži: transakcioni račun, MasterCard Debit karticu (uz mogućnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima Societe Generale banke Montenegro i 4 besplatna podizanja mjesečno na bankomatima svih ostalih banaka u Crnoj Gori), SMS info servis, SMSCONTO servis, SOGeMOBILE mobilno bankarstvo i UNIQA kartično osiguranje.

Ovaj paket je besplatan dok god korisnik ne napuni 27 godina ili zasnuje radni odnos.

Tokom sajma posjetioci će moći da isprobaju i prednosti SOGeMOBILE mobilnog bankarstva na štandu banke, kao i da otvore FUN CLUB paket i SOGeMOBILE na licu mjesta, odnosno u ekspozituri banke u Delta City šoping centru.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *