Druga CEO konferencija u Podgorici

Dodajte komentar

Volonterski klub Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Podgorici i Sarajevu, organizuje drugu CEO konferenciju za mlade. CEO konferencija će se održati 13. maja i okupiti najpoznatija imena iz svijeta biznisa, preduzetništva, umjetnosti, kulture i sporta koji kroz inspirativne priče motivišu, te time podstiču na proaktivan način razmišljanja. Prijave su otvorene do 11. maja, a svi zainteresovani mogu da rezervišu svoje mjesto prijavom na link koji se nalazi na stranici Volonterski klub Ekonomskog fakulteta (V.E.F) http://ceokonferencija.com/Prijave/CG

“Ovaj jedinstveni projekat na našim prostorima je vrtoglavo rastao i u kratkom vremenu prevazišao granice Bosne i Hercegovine, te se od prethodne godine realizuje i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, sa tendencijom ekspanzije prema zapadnoevropskim središtima”, navode organizatori.

Projekt menadžerka CEO konferencije Ksenija Vujošević. kazala je da CEO Konferencija i ovog puta ima za cilj da okupi vrijednu i ambicioznu omladinu koja želi da radi na ličnom usavršavanju, pripremi se na pravi način za profesionalni svijet, i djeluje proaktivno u svom životu.

“CEO tim, stub organizacije ovogodišnjeg događaja vrijedno je radio na pripremi mjesta, dovođenju inspirativnih govornika iz raznih oblasti, kao i uvođenju novina u organizaciji same konferencije koje CEO priču podižu na viši nivo”, kazala je Vujošević.

Iz organizacije su saopštili da unapređivanje CEO iskustva prolazi putem marljivog rada organizacionog tima, kojeg je saradnja sa NLP Network-om ove godine dovela do savršenstva.

“Ovogodišnja CEO konferencija ima mnogobrojne partnere među kojima su: INA Montenegro, Coca Cola Helenic, Zaposli.me, Ekonomist.me, Bankar.me, LifeStyle Montenegro, Moja Soljica, Avanturistički park Gorica“, navode organizatori.

Prošla CEO konferencija u Podgorici, je okupila 7 govornika iz raznih oblasti, među kojima su bili Petar Šunidić (Bedem fest), Milutin Đuranović (Mljekara Lazine), Petar Vasić (Vasic Media), Ivona DabetićJovović (Vision Event), Danilo Kalezić (PR Porto Montenegro), Igor Majer (ELKO tim) i Milan Radović (Alpinista).

Sa prošlogodišnje konferencije

Konferencija je okupila preko 200 učesnika i osim govornika učesnike je zabavljao i bend Highway Trio. Ove godine CEO konferencija planira da okupi 400 učesnika

Sa prethodne konferencije
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *