EPCG: Novi direktori “Pive”, “Perućice”, FC “Snabdijevanja”…

Dodajte komentar

Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić, na redovnoj sjednici, a na prijedlog izvršnog direktora, donio je odluku o novim kadrovskim rješenjima u kompaniji u cilju daljeg razvoja preduzeća i stalnog unapređenja u sferi menadžmenta, saopšteno je Portalu Analitika iz EPCG.

Shodno članu 52 stav 2 Statuta kompanije, a uzimajući u obzir strateške obaveze i koncept intenzivnijeg razvoja kompanije imenovani su novi rukovodioci u FC Snabdijevanje, Direkciji za upravljanje energijom i hidroelektranama: „Perućica“ i „Piva“.

Za novog izvršnog rukovodioca FC Snabdijevanje imenovan je Nikola Bezmarević, dosadašnji rukovodilac Regionalnog centra Nikšić u toj funkcionalnoj cjelini. Novi izvršni rukovodilac Direkcije za upravljanje energijom je Darko Krivokapić, mladi stručnjak sa zavidnim referencama sticanim na odgovornim poslovima u našoj kompaniji, dok je za pomoćnika izvršnog direktora u toj Direkciji imenovan Roberto Pozzi, sa bogatim međunarodnim iskustvom iz ove oblasti”, navodi se u saopštenju.

Novi direktor HE „Perućica“ je Dragan Čizmović, sa dugogodišnjim iskustvom u EPCG, koji je i do sada obavljao niz odgovornih i rukovodnih funkcija u Kompaniji, a direktor HE „Piva“, Dragomir Blagojević, dosadašnji šef službe za mašinsko održavanje  u HE „Perućica“.

“Odbor direktora, istovremeno, zahvalio je dosadašnjim rukovodiocima u pomenutim djelovima EPCG, na odgovornom i predanom radu u prethodnom periodu. Oni će saglasno potrebama kompanije biti raspoređeni na druge, odgovarajuće poslove u EPCG”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *