Jugopetrol donacijom kotorskoj bolnici obilježio 70. rođendan

Kompanija Jugopetrol AD, koja je na današnji dan prije 70 godina osnovana u Kotoru, obilježila je svoj rođendan posjetom kotorskoj bolnici kojoj je donirala ultrazvučni aparat.

Ova kompanija je donirala ultrazvučni aparat i Institutu za dječje bolesti u Podgorici, a nakon donacije u Kotoru uređaj će dobiti i bolnica u Baru.

“Ukupna vrijednost donacija je 65 000 eura i predstavlja samo dio aktivnosti kojima Jugopetrol želi da izrazi zahvalnost prema zajednici u kojoj uspješno posluje već 70 godina”, kazali su iz kompanije.

Događaju je prisustvovao izvršni direktor Jugopetrol-a AD, Antonis Semelides, koji je naglasio da su željeli da dan rođendana obilježe u gradu u kojem je počela sa radom ova kompanija

“Veliku čast i zadovoljstvo za nas predstavlja što smo danas u gradu u kojem je tačno prije 70 godina osnovana kompanija Jugopetrol AD. Ovaj poseban i važan datum željeli smo da obilježimo sa Kotoranima koji su nas podržali sve ove godine i doprinijeli da Jugopetrol AD postane ono što je danas, kompanija koja predstavlja primjer uspješnog poslovanja i brige prema zajednici“, kazao je Semelides.

“Kompanija Jugopetrol AD, kao dio Hellenic petroleuma, je prepoznata po primjeni najsavremenijih standarda u svom poslovanju, ali i kao društveno odgovorna prema zajednici u kojoj posluje. U godini jubileja brojne inicijative i projekti iz oblasti obrazovanja, kulture i zaštite životne sredine biće način da se izrazi zahvalnost prema zajednici koja od početka podržava razvoj ove kompanije”, zaključili su iz kompanije.

Check Also

Održana konferencija “Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”

Konferencija ,,Pojas i put – saradnja Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope”, bila je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.