Korisnicima Crnogorskog Telekoma svečano predstavljen Huawei P10

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom i kompanija Huawei su sinoć, u specijalno kreiranom prostoru “The Living Room-a” u Capital Plazi, predstavili jedan od trenutno najaktuelnijih svjetskih mobilnih uređaja Huawei P10.  Brojni posjetioci su se upoznali sa funkcionalnostima novog uređaja i prednostima koje on donosi, posebno kada su u pitanju vrhunske tehničke i umjetničke funkcije fotografisanja. Takođe, svi prisutni su imali priliku da učestvuju u nagradnom takmičenju i osvoje ovaj luksuzni telefon.

Prisutnima se obratio direktor prodaje Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković koji je istakao zadovoljstvo što je Telekom u prilici da zajedno sa kompanijom Huawei predstavi jedan od trenutno najaktuelnijih svjetskih mobilnih uređaja Huawei P10.

“Crnogorski Telekom je u svom nastojanju da uvijek pruži najbolje, odmah nakon svjetske premijere ponudio svojim korisnicima ovaj napredni uređaj, kako bi na pravi način omogućio svim ljubiteljima savremene tehnologije da uživaju u prednostima koje one nude. Naši korisnici vrlo dobro prepoznaju kvalitet i mi se trudimo da im, prateći svjetske trendove, omogućimo najbolje i kada su u pitanju uređaji, ali i u svim našim uslugama i servisima. Siguran sam da oni to prepoznaju i cijene, zato nam već godinama i ukazuju povjerenje, što nas čini vrlo ponosnim i zadovoljnim”, kazao je Perković.

Jacky Zhao, Device direktor kompanije Huawei za Balkan je istakao da je prošle godine kompanija Huawei imala  više od 10 miliona srećnih korisnika modela `P9`, a sa modelom `P10` imaju još veće planove.

“Kako kultura i tehnologija nastavljaju da se prepliću u svakom segmentu naše svakodnevice, željeli smo da tržištu ponudimo nove proizvode koji će unaprijediti kvalitet života koji vodimo. Nastavljajući uspješnu saradnju sa njemačkom kompanijom Leica, razvili smo “Huawei P10”, model koji ne samo što ima dvije zadnje Leica kamere, već i prednju Leica kameru, koja omogućava korisnicima da naprave veliki izbor fotografija portreta. To je novina koju niko od konkurenata i drugih brendova nije primijenio. Takodje, razvili smo i sistem super brzog punjenja baterije, koji omogućava da korisnici za 15 minuta mogu da napune telefon sa više od 30 posto. Opravdano mogu reći da je, uz jedinstven i elegantan dizajn, neprikosnovenu funkcionalnost i preciznost pri upotrebi, Huawei P10 jedan od najluksuznijih smart uredjaja na tržištu. To je uredjaj koji će promijeniti način na koji vi vidite svijet i način na koji svijet vidi vas, kroz zadivljujući spoj tehnologije i umjetnosti”, zaključio je Zhao.

Huawei P10 je dostupan korisnicima Crnogorskog Telekoma od 24. marta u Webshop -u kompanije. Svi oni koji u periodu do 05. aprila 2017. godine rezervišu online Huawei P10, uređaj dobijaju već od 6. aprila, a prvih 100 kupaca na poklon dobija Huawei GiftBox koji sadrži: SuperCharge Powerbank, SuperCharge punjač za auto, SuperCharge kabl, Type-C na MicroUSB adapter i Tri-pod Selfie stick.  Huawei P10 će u zvaničnoj prodaji u Crnogorskom Telekomu biti od 10. aprila.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *