Novi IKEA namještaj moguće je sastaviti za nekoliko minuta (video)

Dodajte komentar

IKEA namještaj je elegantan i praktičan, ali da ga je takođe veoma teško sastaviti. Nakon nekoliko godina razmišljanja i stvaranja IKEA je konačno riješila taj problem, te sada uvodi namještaj koji je jači i jednostavniji nego ikada prije.

Ono što je revolucionarno jeste izum posebnog spoja koji omogućava da dijelove namještaja spojite bez šarafa i alata. Ovim su napravljene značajne uštede u proizvodnji, a takođe je kupcu dosta olakšano sastavljanje namještaja.

Ovakav tip spoja prvi put je korišten na ormarićima 2014. godine, a njegova pouzdanost i kvalitet bili su razlog da IKEA nastavi sa korištenjem i usavršavanjem ovog spoja.

Lisabo sto je najnovije čudo nove IKEA-ine tehnologije i lako ga je sastaviti, pomjeriti i rastaviti. Za montažu ovog stola potrebno je svega nekoliko minuta i nije potreban nikakav alat, što pravi značajne uštede proizvođačima, a kupcima olakšava montažu.

Čvrsta, ekonomična i jednostavna tehnologija prilagodiće moderan namještaj brzom životu kupaca. Za dodatnu sigurnost moguće je pričvrstiti metalne ploče, ali iz IKEA-e navode da je sto dovoljno jak i bez njih.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *