Kamran Mamadov na čelu Nove Banke AD Podgorica

Dodajte komentar

Od 16. marta, Kamran Mammadov (Kamran Mamadov) nastaviće da vodi Nova Banka AD
Podgorica kao glavni izvršni direktor. Od njenog osnivanja, Mammadov je bio je na poziciji izvršnog direktora za rizike i finansije. U Nova Banka AD Podgorica došao je sa pozicije menadžera filijale AtaBank-e, hi-tech univerzalne i jedne od najvećih komercijalnih azerbejdžanskih banaka. Gospodin Mammadov je radio za AtaBank-u kao Direktor odjeljenja za internu reviziju i to od 2005. do 2010. godine, a zatim kao menadžer filijale od 2010. do 2016. godine; prije toga je bio viši ekonomista u Kapital banci gdje je radio od 2002-ge do 2005-te godine.

“Želimo da se zahvalimo gospodinu Miodragu Radonjiću za značaj doprinos u osnivanju Nova Banka AD Podgorica i želimo mu uspjeh u budućim poslovnim aktivnostima. Podsjećanja radi, kao novo-otvorena banka u Crnoj Gori, Nova Banka AD Podgorica registrovana je sa 11,98miliona € vrijednosti kapitala i njeno sjedište od 2016. godine je u Podgorici”, saopštili su iz banke.

Kao komercijalna banka, Nova Banka pruža usluge korporativnim i privatnim licima. Nova Banka je nova green-field komercijalna banka na crnogorskom tržištu sa punim spektrom uobičajenih bankarskih
proizvoda.

“Ipak, naš cilj je da ponudimo visoko kvalitetne bankarske proizvode i usluge kako rezidentima tako i nerezidentima. Posebna pažnja je posvećena stvaranju proizvoda koji uključuju novu
IT tehnologiju u bankarskoj industriji. Nova Banka je nova snaga svojih klijenata, fokusirana na njihove potrebe i efikasnost. Osim toga, iz investitorske perspektive, ova investicija obezbjeđuje novi rast mogućnosti i povezivanja među kompanija osnovanim u Crnoj Gori, kao i onim osnovanim u inostranstvu, koje posluju na ovom tržištu.”, baveli su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *