Plantaže osvojile priznanje “Stvaratelji za stoljeća”

Dodajte komentar

Kompanija Plantaže osvojila je Veliko priznanje “Stvaratelji za stoljeća” za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi za 2016. godinu.

Ova nagrada uručena je na posebnoj svečanosti u okviru IV.Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Evrope “300 NAJBOLJIH” koji je održan u Dubrovniku, u Hrvatskoj. Odluku o laureatima za 2016. godinu donio je dvanaestočlani međunarodni nezavisni Komitet za dodjelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo iz 5 zemalja, u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope.

Pročitaj još: BANKAR.ME dobitnik priznanja „Stvaratelji za stoljeća“

“Projektom dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“, želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo “– stoji u obrazloženju Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja “Stvaratelji za Stoljeća”.

Drugog dana samita, mr Luka Mišović predstavio je kompaniju Plantaže kao dobar primjer iz prakse, u okviru teme „Preduzetništvo: Uspješno pokretanje novih poduhvata“.

O samoj nagradi Verica Maraš, izvršna direktorica Plantaža, kaže: “I ovom prilikom zahvaljujemo Međunarodnom komitetu za dodjelu nagrada, na priznanju koje nam je dodijelio, uz uvjerenje da će Plantaže i ubuduće biti kreator razvojnih izazova za vrijeme koje dolazi.”

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *