Imate dileme u vezi kaska i osiguranja od auto-odgovornosti?

Dodajte komentar

Automobile biramo sa posebnom pažnjom, brižljivo ih čuvamo i njegujemo. Oni su naši najvjerniji pratioci, čuvari uspomena, a često i mjesto gdje počinju i završavaju se neka naša najbolja putovanja i porodična druženja.

A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem!

Imate obavezno osiguranje od auto-odgovornosti ali ne i kasko osiguranje? Koja je razlika i zbog čega je potrebno ugovoriti Kasko osiguranje?

Osiguranje od auto-odgovornosti jeste obavezno osiguranje, kod kojeg osiguranik plaća premiju od auto-odgovornosti, tj. nanošenja štete drugom vozilu prilikom nezgode. To znači da u slučaju sudara u kome je osiguranik kriv, osiguravajuća kuća isplaćuje štetu drugom učesniku u nezgodi, kome je nanijeta šteta. Šteta na vašem vozilu ili osobi nije pokrivena osnovnom polisom – zato je bitno da imate i kasko osiguranje.

Kod kasko osiguranja, osiguranik osigurava sopstveno motorno vozilo i šteta se isplaćuje u slučaju njegove krivice. Jednostavnije rečeno, ukoliko imate polisu kasko osiguranja, uz obaveznu polisu auto-odgovornosti, prilikom sudara u kome ste vi krivi, osiguravajuća kuća će po obaveznoj polisi auto-odgovornosti nadoknaditi štetu prouzrokovanu vozilu koje ste udarili, a po kasko polisi štetu na vašem vozilu.

Ukoliko želite da dobijete ponudu za kasko osiguranje, popunite formu u nastavku i ostvarite popust od 10% na UNIQA kasko osiguranje.

UNIQA kasko osiguranje obezbjeđuju pokriće velikog broja rizika: saobraćajna nezgoda i

šteta kod parkiranja, krađa vozila, štete od prirodnih nepogoda, požara i eksplozija, zlonamjernih postupaka trećih lica i šteta koje nanesu životinje.

Ovaj proizvod uključuje 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu, mogućnost telefonske prijave štete svakoga radnog dana, kao i brzu isplatu štete uz jednostavnu proceduru prijave i predaje dokumentacije.

Saznajte više na www.uniqa.me ili posjetite neku od UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *