Societe Generale banka Montenegro podržala takmičenje studenata “Case study show 2017”

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro podržala je ovogodišnje takmičenje studenata CASE STUDY SHOW 2017 koje se održava na Univerzitetu Donja Gorica (UDG).

U takmičenju učestvuje 135 studenata sa Univerziteta Crne Gore, Univerziteta Donja Gorica i Univerziteta Mediteran koji su podijeljeni u 45 timova. Svaki od timova rješava zadatke koje im  postavljaju kompanije iz oblasti bankarstva, telekomunikacija, trgovine i ugostiteljstva.

“U cilju edukacije, podrške u daljem sticanju njihovih znanja kao i uspostavljanja saradnje sa mladim ljudima, budućim akademskim građanima, Societe Generale banka Montenegro priključila se ovom projektu i prezentovala studentima zadatak iz oblasti bankarskih usluga”, kazali su iz banke.

Studenti će tokom narednih 10 dana rješavati postavljeni zadatak iz oblasti faktoringa kao usluge u bankarstvu, nakon čega će svoje radove predstaviti tročlanoj komisiji iz banke koju čine: Samo Jovićević, direktor sektora za poslovanje sa privredom/zamjenik izvršnog direktora, Vanja Stanišić, direktor odjeljenja za podršku poslovanju sa privredom i Boris Janičić,  službenik za informacionu bezbjednost.

Najbolji radovi, prema ocjeni članova komisije, odnosno njihovi autori – studenti biće nagrađeni praksom u Societe Generale banci Montenegro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *